web 2.0

5 Mayıs 2010 Çarşamba

Bioxet Brezilyalıların da Gönlünde

Brezilya Ülke Müdürümüz Onur Başdar’ın bizlerle paylaştığı tüketici mektubunu aşağıda görebilirsiniz. Bioxet ile ilgili Brezilyalı tüketicilerden aldığımız geri bildirimlerden gurur duyuyoruz. Bu başarının tüm ülkelerde aynı şekilde gelişeceğine inancımız da tam.


‘’Merhaba,
Sizi bu krem için tebrik etmek isterim!
Size biraz hikâyemden bahsedeyim:
Gençliğimden beri hep fazla tüylerim vardı, ancak bu konuya ilişkin görünümümle ilgili pek sorunum yoktu. Ancak yıllar geçtikçe, tüyler uzamaya başladı ve ben bunların büyüklerini cımbızla alarak sorunu çözdüm. Zaman geçti ve 29 yaşına geldim, sarışın olmama rağmen yüzümde keçi sakalına benzer birçok koyu renkli tüyler oluşmaya başladı, birçoğu kahverengi olan tüyler.
Yüzün geri kalanı, erkeklerdeki sakal bölgesinde de tüyler vardı ancak özellikle çene bölgesinde daha fazlaydı.
Bu sorundan kurtulmaya karar verdim, tüyler daha hızlı uzamaya başladı bu yüzden cımbızla oturup Ergun 15-20 dakikamı ayırmak zorundaydım, cildim o bölgede birçok kıl dönmesi yaşıyordu.
Çözümleri aramaya başladım: elektrokoagulasyon, laser, kremler...
Bioxet’i ilk önce internette gördüğümde o zaman Brezilya’da satılmıyordu, birçok kez Avrupa merkezli sitelerden almaya çalıştım ancak olmadı.
Elektrokoagulasyon seanslarına karar verdim – kil kokunu şoklayan, koyu tüylerden kurtulabilmek için güzellik uzmanı bana lazer seansları tavsiye etti – ancak bazı tüylerde islemiyordu ve güzellik uzmanına göre bunlardan kurtulabilmek için birçok seans yapmak zorundaydım.
Sansa bir blogta Brezilya’da urunun lansmanının yapıldığını gördüğümde, sevinçten havaya uçtum.
Yağlı yüz kremi alalı bir ay oldu ve su an bile sonuçları görebiliyorum, bazı tüyler daha zayıf çıkmaya başladı, birçoğunun geri büyümesi bir hafta veya daha fazla zaman alıyor. Üründen çok mutluyum ve çok memnun kaldım.
Hatta laser ile yok edilemeyen tüylerin bölgesi su an temiz gözüküyor veya bazı tüyler çok ince onların da alınması çok daha kolay, ancak sonuçları su an bile görüyorum ve bu harika!
Teşekkürler